OLJE OG GASS

Knallresultat fra Subsea 7

GÅR BRA: Finanskrisen har ikke stoppet etterspørselen subsea, og produksjonen fortsetter for fullt inn i tredje kvartal ved Subsea 7s spolebase på Vigra.
GÅR BRA: Finanskrisen har ikke stoppet etterspørselen subsea, og produksjonen fortsetter for fullt inn i tredje kvartal ved Subsea 7s spolebase på Vigra. Bilde: Mona Strande
Mona StrandeMona StrandeJournalist
28. juli 2009 - 14:16

Subsea 7 gjør det godt i andre kvartal. Høy aktivitet i Brasil er hovedårsaken.

Solid ordrereserve

Kvartalet ble avsluttet med en omsetning på 637,2 millioner dollar, mot 598,9 millioner dollar i samme kvartal i fjor. Driftsresultatet ble 117,8 millioner dollar, og resultatet før skatt ble 119,2 millioner dollar.

Samtidig har selskapet en ordrebok på 2,9 milliarder dollar.

Peregrino

I Brasil rapporterer selskapet om generelt svært høy aktivitet, med god fremgang på offshore-fasen av Shells BC-10-prosjekt og StatoilHydros Peregrino-prosjekt.

For Petrobras fortsetter rørfabrikasjonen til Sul Capixaba. Her skal rørledningene installeres i tredje kvartal.

Fremgang på Vega

Her hjemme trekkes Vega frem. Seven Navica fullførte rørleggingen for StatoilHydro på dette prosjektet i andre kvartal. Samtidig går produksjonen for fullt ved spolebasen på Vigra, som lager rørledninger både til Vega og Troll O2.

Arbeid for BP på Skarv og Valhall bidrar også til kvartalsresultatet, som ble langt bedre enn analytikerne hadde ventet.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.