KARRIERE

Klar for tur til Roma!

Anette Skram Hansen
17. aug. 2007 - 16:25

Andre vinnere:

  • Delkonkurranse 1: Egil Gunnarsrud
    Premie: NOKIA E61i (trukket 15. juni)
  • Delkonkurranse 2: Rune Dalheim
    Premie: NOKIA E50 (trukket 6. juli)

En student fra Trondheim smiler bredere enn sine studievenner.

Marianne Fagerland Hansen er trukket ut som vinner av årets sommerkonkurranse og kan pakke kofferten og planlegge Roma-tur.

For å svare på spørsmålene i årets sommerkonkurranse i Teknisk Ukeblad og på nettsidene tu.no, måtte leserne inn på nettsidene tu.no for å finne svar. I underkant av 3000 lesere var med gjennom hele sommeren.

– Interessen for konkurransen var gledelig stor, sier nettredaktør Tore Stensvold i TU.no.

Delvinnere

Konkurransen var delt i tre der det ble trukket vinnere etter hver delkonkurranse. For å bli med til finalen og trekning av hovedpremien – en weekend for to i romantiske Roma, måtte man være med på alle tre konkurransene. Premiene på disse var mobiltelefoner fra Nokia.

Marianne Fagerland Hansen ble sprudlende glad og gledelig overrasket over å vinne TU-konkurransen.

Nett- og papir-leser

Til daglig går Marianne andre året materialteknologi ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Det var tilfeldigheter som gjorde at hun dumpet bort i konkurransen. Marianne skulle inn på tu.no/jobb for å sjekke arbeidsmarkedet. Hun synes at spørsmålene var greie, svarene var ikke så vanskelig å finne på tu.no.

Til vanlig leser Marianne mest papirutgaven, men bruker nettversjonen TU.no mer og mer.

–Teknisk Ukeblad er veldig populært i huset vårt og leses fra A til Å. Jeg mottar nå også nyhetsbrevet på e-post, og går inn på saker som jeg finner interessante.

Ikke alene

Marianne skal ta med seg reisefølge til Roma.

– Jeg skal definitivt ta med kjæresten min til Roma. Vi har begge prioritert å jobbe hele sommeren – så derfor passet det ekstra godt å vinne denne turen. Når studiene begynner igjen om en ukes tid, er det godt å kunne glede seg til langweekenden i Roma.

Det er all grunn til å følge med på TU.no i tiden framover. Det blir flere konkurranser. Kanskje blir du like heldig som Marianne.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.