KARRIERE

Klar for tur til Roma!

Anette Skram Hansen
17. aug. 2007 - 16:25
Vis mer

En student fra Trondheim smiler bredere enn sine studievenner.

Marianne Fagerland Hansen er trukket ut som vinner av årets sommerkonkurranse og kan pakke kofferten og planlegge Roma-tur.

For å svare på spørsmålene i årets sommerkonkurranse i Teknisk Ukeblad og på nettsidene tu.no, måtte leserne inn på nettsidene tu.no for å finne svar. I underkant av 3000 lesere var med gjennom hele sommeren.

– Interessen for konkurransen var gledelig stor, sier nettredaktør Tore Stensvold i TU.no.

Delvinnere

Konkurransen var delt i tre der det ble trukket vinnere etter hver delkonkurranse. For å bli med til finalen og trekning av hovedpremien – en weekend for to i romantiske Roma, måtte man være med på alle tre konkurransene. Premiene på disse var mobiltelefoner fra Nokia.

Marianne Fagerland Hansen ble sprudlende glad og gledelig overrasket over å vinne TU-konkurransen.

Nett- og papir-leser

Til daglig går Marianne andre året materialteknologi ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Det var tilfeldigheter som gjorde at hun dumpet bort i konkurransen. Marianne skulle inn på tu.no/jobb for å sjekke arbeidsmarkedet. Hun synes at spørsmålene var greie, svarene var ikke så vanskelig å finne på tu.no.

Til vanlig leser Marianne mest papirutgaven, men bruker nettversjonen TU.no mer og mer.

–Teknisk Ukeblad er veldig populært i huset vårt og leses fra A til Å. Jeg mottar nå også nyhetsbrevet på e-post, og går inn på saker som jeg finner interessante.

Ikke alene

Marianne skal ta med seg reisefølge til Roma.

– Jeg skal definitivt ta med kjæresten min til Roma. Vi har begge prioritert å jobbe hele sommeren – så derfor passet det ekstra godt å vinne denne turen. Når studiene begynner igjen om en ukes tid, er det godt å kunne glede seg til langweekenden i Roma.

Det er all grunn til å følge med på TU.no i tiden framover. Det blir flere konkurranser. Kanskje blir du like heldig som Marianne.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.