MOBIL

Kjør Palm OS på Android

Glemt hvordan ting var i gamledager? Hent denne appen.

17. juli 2012 - 16:04

Det er lett å glemme at vi har evig mye bedre programvare på telefonene våre i dag enn for bare noen få år siden. Dersom du er blant dem som synes Android-telefonen din har altfor få funksjoner kan det derfor være greit å ta et lite dykk tilbake 2004, da Palm OS var av de mer avanserte alternativene du hadde.

Og det kan du gjøre ved å installere StyleTaps Palm OS-emulator på mobilen din. Appen fungerer på Android, iOS (rootet), Symbian og Windows Mobile. 

Nå er ikke hovedformålet med denne appen å lære deg at alt ikke var bedre før, men å la deg kjøre gamle apper du har liggende. Palm OS hadde et rimelig stort programvaremiljø når du tar årstallet i betraktning, og med StyleTap skal du kunne kjøre de rundt 30 000 titlene som ble utviklet til Palm OS 5.2 og eldre utgaver av plattformen.


Slik ser sakene ut på en Android-telefon med lavoppløst skjerm.

StyleTap-plattformen er ikke tilgjengelig via de vanlige app-markedene, men installasjonsprosessen er ikke veldig tungvint.

Fremgangsmåte for Windows Mobile, Symbian og iOS finner du hos StyleTap.com. Metoden nedenfor er for Android: 

  • Åpne nettleseren på telefonen din - gå til www.styletap.com/downloadandroid
  • Last ned installasjonsfilen og kjør den på telefonen (her må du huke av for å tillate installasjon av ukjente programmer, om du ikke har gjort det allerede).
  • Start appen - nå har du Palm OS og kan kjøre den programvaren du måtte ha liggende.

Du kan bruke emulatoren gratis i 14 dager. Vil du ha fullversjonen koster dette deg 50 dollar - rundt 300 norske kroner.

Kilde: StyleTap

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.