BLOG

Kan dette være HTCs tablet?

Foran Mobile World Congress har det gått rykter om at HTC har en tablet på trappene, og denne skal angivelig hete Flyer. Nå har våre venner i Amobil.no fått klørne i det de hevder er det offisielle spesifikasjonsarket til nettbrettet. Om vi antar at innholdet faktisk stammer fra HTC ser det ut til at de enkelt og greit har tatt en Galaxy Tab.

Marius ValleMarius ValleJournalist
25. jan. 2011 - 09:27

Her er det nemlig snakk om en sju tommers skjerm med 1024 x 600 piksler, skriver Amobil. Videre skriver de at Flyer kjører på en Qualcomm MSM8255 Snapdragon-SoC. Det vil si at den har en Scorpion-prosessor med maks 1 GHz.  Dette er for øvrig samme SoC som står i HTC Desire HD

Ellers har Flyer ifølge Amobil støtte for HSPA, noe som vil si at du kan laste ned med inntil 14,4 Mbps i 3G-nettet. Det er også HDMI-utgang, kamera foran og bak, og Android 2.3.

De eneste vesentlige forskjellene på Flyer og Samsung Galaxy Tab ser ut til å bli at du ikke skal kunne ringe med HTC Flyer, og at brukergrensesnittet er en variant av HTCs Sense.

Det skal sies at spesifikasjonene visstnok skal være gamle. Det kan være forklaringen på at Flyer ser ut til å være nok et sjutommers Android 2.x-nettbrett i mengden, og lite annet enn en forvokst HTC Desire HD.

Hvorvidt det er noe hold i opplysningene gjenstår å se. HTC lanserer sine nye produkter i Barcelona i midten av neste måned.

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Kilde: Amobil.no

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.