MILJØ

Kampen om Glassbjørnen

Miljøprisen Glassbjørnern deles ut i Oslo 26. april under GRIP Forum. Søknadsfrist for dem som mener å tilfredsstille kravene er 10. mars.
Miljøprisen Glassbjørnern deles ut i Oslo 26. april under GRIP Forum. Søknadsfrist for dem som mener å tilfredsstille kravene er 10. mars.
Tore StensvoldTore StensvoldJournalist
2. feb. 2005 - 10:33


Ideen bak Glassbjørnen er å synliggjøre gode miljøtiltak og inspirere til videre miljøsatsing. Det er stiftelsen GRIP som står bak prisen.

Årets priskategorier er: Produkt, Innkjøp, Kildesortering og Åpen kategori. Søknadsfristen er 10. mars.

– Konkurransen er åpen for alle private og offentlige virksomheter. Forutsetningen er at de har gjort en ekstraordinær miljøinnsats som kan dokumenteres innen konkrete prosjekter, produkter eller tiltak, sier Eva Britt Isager, direktør i GRIP, i en pressemelding.

Prisutdelingen skjer på konferansen GRIP forum 2005. Konferansen vil fokusere på hvordan offentlige virksomheter vil øke etterspørselen etter mer miljøvennlige produkter ved å stille miljøkrav til varer og tjenester.

Stiftelsen GRIP har som mål å bidra til økt miljøeffektivitet i norske virksomheter, og har sin grunnfinansiering fra Miljøverndepartementet.

Prisene deles ut under konferansen GRIP forum 2005 på Oslo Plaza 26. april.

Søknadsskjemaer og mer informasjon om priskategoriene er lagt ut på www.glassbjornen.no .

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.