MOBIL

Julekalenderen - Luke 9

I dag kan du vinne en mobiltelefon med innebygd projektor.

9. des. 2012 - 20:59

Tradisjonen tro kjører vi i gang julekalender her på Mobili fra 1. til 24. desember. I år har vi sanket inn premier for totalt 54200 kroner, som skal deles ut til heldige vinnere de neste ukene.

PS! Ved å delta i dagens luke er du også med i trekningen av årets hovedpremie. Les mer her.

Dagens premie: Samsung Galaxy BeamSamsung Galaxy Beam er definitivt et av de mer spesielle produktene som har dukket opp på markedet de siste årene.

Denne mobiltelefonen har nemlig innebygget projektor, som skyter skjermbildet ditt rett på veggen i en størrelse på opp til 50 tommer. Oppløsningen er på 640 x 360 piksler.

Projektoren krever sitt av batteriet, som går tomt iløpet av rundt tre og en halv time - du får derfor med et ekstrabatteri i pakken.

testen vår hadde vi ingen problemer med å anbefale denne telefonen til alle som er ute etter noe helt spesielt.

Premien har en verdi på ca 3200 kroner, og er levert av Samsung.

Slik deltar du

I år kjører vi en Facebook-basert kalenderløsning, noe som innebærer at du må like Facebook-siden vår for å delta. Etter dette er gjort kan du enten klikke på kalenderappen på Facebook-siden, eller gå direkte til kalenderen.

PS! Ved å svare på dagens luke er du automatisk med i trekningen om hovedpremien vår. Dess flere luker du åpner, dess større vinnersjanser har du. Les mer her.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.