MOBIL

Julekalenderen - Luke 8

Dagens premie passer ypperlig for deg som er opptatt av trafikksikkerhet.

8. des. 2012 - 00:01

Tradisjonen tro kjører vi i gang julekalender her på Mobili fra 1. til 24. desember. I år har vi sanket inn premier for totalt 54200 kroner, som skal deles ut til heldige vinnere de neste ukene.

PS! Ved å delta i dagens luke er du også med i trekningen av årets hovedpremie. Les mer her.

Dagens premie: Supertooth Buddy og FCA 7000I dagens luke skjuler det seg ikke étt, men to produkter. 

1. Supertooth Buddy

Du fikler selvsagt ikke med mobilen når du kjører bil. Og spør du oss er det greit å la være å fikle med en håndfri også. Derfor er Supertooh Buddy en kjekk sak for deg som vil fokusere på veien, og ikke mobilen. Denne høyttalende håndfrien kobler du trådløst til mobilen din via Bluetooth. Selve håndfrien festes til solskjermen.  Du kan prate i inntil 20 timer. Standbytiden er oppgitt til 1000 timer.

2. FCA 7000 promillemåler

Noen ganger våkner man etter lystig lag og lurer litt på om man egentlig er i stand til å kjøre til butikken for å handle glasscola og en frekk Grandisa. I slike tilfeller er det ekstremt greit å for eksempel ha en FCA 7000.

Denne promillemåleren er meget nøyaktig, har lang levetid og har vært brukt av Politiet.

Premie har en samlet verdi på 1450 kroner, og er levert av TT Micro.

Slik deltar du

I år kjører vi en Facebook-basert kalenderløsning, noe som innebærer at du må like Facebook-siden vår for å delta. Etter dette er gjort kan du enten klikke på kalenderappen på Facebook-siden, eller gå direkte til kalenderen.

PS! Ved å svare på dagens luke er du automatisk med i trekningen om hovedpremien vår. Dess flere luker du åpner, dess større vinnersjanser har du. Les mer her.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.