MOBIL

Julekalenderen - Luke 5

Dagens premie passer for deg som savner fasttelefonen.

5. des. 2012 - 00:01

Tradisjonen tro kjører vi i gang julekalender her på Mobili fra 1. til 24. desember. I år har vi sanket inn premier for totalt 54200 kroner, som skal deles ut til heldige vinnere de neste ukene.

Dagens premie: Altigen iFusionDenne håndfrien gjør iPhone om til en fasttelefon.  

Dersom du har savnet det gode, gamle telefonrøret er det gode odds for at dagens premie vil friste deg. Dette er enkelt og greit en dokkingstasjon til iPhone (3G/3GS/4/4S), som gjør den om til en vaskekte bordtelefon. Siden den er basert på Bluetooth kan du også bruke den sammen med alle andre telefoner med Bluetooth.

Dokkingstasjonen fungerer som lader, i tillegg til å viderekoble lyden til telefonrøret. Du kan også aktivere høyttaleren for å kjøre konferransesamtaler, og du har dermed alt du trenger for å gjøre skrivebordet på jobb komplett. Med en god dose nostalgi på toppen. 

Mer om Altigen iFusion kan du lese i testen vår.

Premien er levert av iTing, og har en verdi på ca 1300 kroner.PS! Ved å delta i dagens luke er du automatisk med i trekningen av hovedpremien i årets julekalender. Les mer her.

Slik deltar du

I år kjører vi en Facebook-basert kalenderløsning, noe som innebærer at du må like Facebook-siden vår for å delta. Etter dette er gjort kan du enten klikke på kalenderappen på Facebook-siden, eller gå direkte til kalenderen.

PS! Ved å svare på dagens luke er du automatisk med i trekningen om hovedpremien vår. Dess flere luker du åpner, dess større vinnersjanser har du. Les mer her.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.