MOBIL

Julekalenderen - Luke 4

I dag kan du vinne ekstremdeksler til iPhone og iPad.

4. des. 2012 - 00:01

Tradisjonen tro kjører vi i gang julekalender her på Mobili fra 1. til 24. desember. I år har vi sanket inn premier for totalt 54200 kroner, som skal deles ut til heldige vinnere de neste ukene.

Dagens premie: G-Form Extreme Portfolio Case for iPad og X-Protect iPhone CaseG-Form Extreme Portfolio Case gir deg skikkelig polstring.  

At både mobiltelefoner og nettbrett er skjøre saker, er viden kjent, og også årsaken til at en rekke selskaper har spesialistert seg på å lage produkter som skal gi ekstra beskyttelse.

I dagens luke skjuler det seg ikke bare étt, men to slike produkter. G-Form Extreme Portfolio for iPad er en heldekkende, polstret iPad-mappe, som sørget for at vår iPad overlevde et fall fra andre etasje uten problemer (ikke prøv dette hjemme).

I tillegg vet vi at mange som har iPad, også har iPhone, så du får også med en iPhone X-Protect iPhone Case (passer kun til iPhone 4/4S).

NB! Begge dekslene er brukt noen timer i forbindelse med testen vår.

Premien er levert av Resistes, og har en samlet verdi på ca 1300 kroner.PS! Ved å delta i dagens luke er du automatisk med i trekningen av hovedpremien i årets julekalender. Les mer her.

Slik deltar du

I år kjører vi en Facebook-basert kalenderløsning, noe som innebærer at du må like Facebook-siden vår for å delta. Etter dette er gjort kan du enten klikke på kalenderappen på Facebook-siden, eller gå direkte til kalenderen.

PS! Ved å svare på dagens luke er du automatisk med i trekningen om hovedpremien vår. Dess flere luker du åpner, dess større vinnersjanser har du. Les mer her.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.