MOBIL

Julekalenderen - Luke 3

I dag kan du vinne den perfekte presangen til bestemor - Doro PhoneEasy 520X.

3. des. 2012 - 00:01

Tradisjonen tro kjører vi i gang julekalender her på Mobili fra 1. til 24. desember. I år har vi sanket inn premier for totalt 54200 kroner, som skal deles ut til heldige vinnere de neste ukene.

Dagens premie: Doro PhoneEasy 520XDoro PhoneEasy 520X tåler deng og er lett å bruke.

Doro har spesialisert seg på å lage telefoner tilpasset eldre brukere, og dagens premie, PhoneEasy 520X, er et av de nyeste produktene fra denne kanten.Denne telefonen har store taster, høy lyd, alarmknapp og justerbar tekststørrelse, kombinert med et svært lettbrukt menysystem. I tillegg tåler den deng.En perfekt presang til bestemor, med andre ord.Premien er levert av Doro, og har en verdi på ca 1300 kroner.PS! Ved å delta i dagens luke er du automatisk med i trekningen av hovedpremien i årets julekalender. Les mer her.

Slik deltar du

I år kjører vi en Facebook-basert kalenderløsning, noe som innebærer at du må like Facebook-siden vår for å delta. Etter dette er gjort kan du enten klikke på kalenderappen på Facebook-siden, eller gå direkte til kalenderen.

PS! Ved å svare på dagens luke er du automatisk med i trekningen om hovedpremien vår. Dess flere luker du åpner, dess større vinnersjanser har du. Les mer her.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.