MOBIL

Julekalenderen - Luke 22

I dag kan du vinne den råsterke LG-telefonen Optimus 4X HD og seks måneder med Netflix.

22. des. 2012 - 00:01

Med tre dager igjen til julaften finner du mobiltelefoner fra øverste hylle i samtlige luker i julekalenderen vår. I dag er det LG Optimus 4X HD som lengter etter et nytt hjem.

Luke 22: LG Optimus 4X HD  + 6 måneder NetflixLG Optimus 4X er en råsterk Android-telefon med nydelig skjerm

I året som har gått har det dukket opp et knippe telefoner med helt nydelige skjermer, og blant disse finner du Optimus 4X. Med 720p-oppløsning og en skjermstørrelse på 4,7 tommer er dette en telefon som passer perfekt til både surfing og film.

Under skallet finner du Nvidias Tegra 3-systembrikke, som gir deg massiv maskinvarekraft. Dette er altså en telefon som kan kjøre alt du installerer på den uten å hikke.

LES OGSÅ: Test av LG Optimus 4X HD

Premien har en verdi på ca 3000 kroner, og er levert av LG.

I tillegg får vinneren et halvt års abonnement på videotjenesten Netflix. Denne premien har en verdi på 473 kroner, og er levert av Netflix.

LES OGSÅ: Slik kommer du i gang med Netflix på mobilen

Slik deltar du

I år kjører vi en Facebook-basert kalenderløsning, noe som innebærer at du må like Facebook-siden vår for å delta. Etter dette er gjort kan du enten klikke på kalenderappen på Facebook-siden, eller gå direkte til kalenderen.

PS! Ved å svare på dagens luke er du automatisk med i trekningen om hovedpremien vår. Dess flere luker du åpner, dess større vinnersjanser har du. Les mer her.

Ikke glem å delta i julekalenderen til Teknisk Ukeblad også.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.