MOBIL

Julekalenderen - Luke 21

Dagens premie burde være velkjent for de fleste Mobili-lesere: Samsung Galaxy S III.

21. des. 2012 - 00:01

Nå er det kun fire dager igjen til julaften, og vi kan røpe at samtlige av lukene som gjenstår i kalenderen vår inneholder mobiltelefoner fra øverste hylle. I dag er det Samsungs nydelige Galaxy S III som venter på en ny eier.

Luke 21: Samsung Galaxy S III + 6 måneder NetflixI dag kan du vinne en av de beste telefonene på markedet - Samsung Galaxy S III.

Samsung Galaxy S III er en av årets desidert beste mobiltelefoner, og har det aller meste du kan be om av teknologiog funksjonalitet. Vi var ikke i tvil om at denne fortjente en sekser på terningen da vi testet den, og nylig ble den også kåret til årets mobil under Gulltasten.

Med denne telefonen får du et finfint kamera, massiv maskinvarekraft, en herlig skjerm og ellers det aller meste du kan be om av en mobil i dag.

LES OGSÅ: Test av Samsung Galaxy S III

Premien har en verdi på ca 4000 kroner, og er levert av Samsung.

I tillegg får vinneren et halvt års abonnement på videotjenesten Netflix. Denne premien har en verdi på 473 kroner, og er levert av Netflix.

LES OGSÅ: Slik kommer du i gang med Netflix på mobilen

Slik deltar du

I år kjører vi en Facebook-basert kalenderløsning, noe som innebærer at du må like Facebook-siden vår for å delta. Etter dette er gjort kan du enten klikke på kalenderappen på Facebook-siden, eller gå direkte til kalenderen.

PS! Ved å svare på dagens luke er du automatisk med i trekningen om hovedpremien vår. Dess flere luker du åpner, dess større vinnersjanser har du. Les mer her.

Ikke glem å delta i julekalenderen til Teknisk Ukeblad også.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.