MOBIL

Julekalenderen - Luke 20

Planer om å gå ned noen kilo på nyåret? I dagens luke finner du verktøyet du mangler.

Tradisjonen tro kjører vi i gang julekalender her på Mobili fra 1. til 24. desember. I år har vi sanket inn premier for totalt 54200 kroner, som skal deles ut til heldige vinnere de neste ukene.

PS! Ved å delta i dagens luke er du også med i trekningen av årets hovedpremie. Les mer her.

Dagens premie: Polar FT4 Pulsklokke


I dag kan du vinne et finfint verktøy for å holde deg i form.

Dersom du er en typisk nordmann er det overhengende fare for at du har en vag plan om å komme deg i form så fort nyttårsaften er overstått. Denne planen har du gjerne hatt i noen år, og vet innerst inne at både du og resten av hodelykt-mafiaen vil være rimelig aktive. Helt frem til uke 2.

Dagens premie kan være verktøyet du trenger for å holde på motivasjonen fremover. Polar FT4 følger prinsippet om at "det enkle ofte er det beste", og gir deg de grunnleggende funksjonene som kreves for å holde kontroll på fremgang, kaloriforbruk og selvsagt pulsmåling under treningsøkten. 

Klokken leveres med et komfortabelt pulsbelte i tekstil.

Mer om FT4 leser du hos Polar

Bonuspremie: Polar H7 pulsbelte


Nå vet vi at mange liker å veksle mellom å bruke mobilen og pulsklokke på trening, og du får derfor med Polar H7 i dagens pakke. 

Dette bruker både GymLink og Bluetooth 4.0 for å kommunisere, og kan brukes med de fleste Polar-pulsklokker, en hel del treningsapparater og mobiltelefoner med Bluetooth Smart. 

Om du skulle foretrekke å bruke telefonen din istedenfor pulsklokken, kan vi anbefale å hente ned Polars egen treningsapp Polar Beat, som er en av de desidert beste vi har prøvd.

Mer om Polar H7 kan du lese i testen vår.

Premiene har en samlet verdi på 1700 kroner, og er levert av Polar.

Slik deltar du

I år kjører vi en Facebook-basert kalenderløsning, noe som innebærer at du må like Facebook-siden vår for å delta. Etter dette er gjort kan du enten klikke på kalenderappen på Facebook-siden, eller gå direkte til kalenderen.

PS! Ved å svare på dagens luke er du automatisk med i trekningen om hovedpremien vår. Dess flere luker du åpner, dess større vinnersjanser har du. Les mer her.


Les mer om:
Kommentarer:

Vi har byttet system for artikkelkommentarer. For å opprette brukerkonto, registrerer du deg med BankID.