MOBIL

Julekalenderen - Luke 18

I dag kan du vinne foldbare Bluetooth-øreklokker.

18. des. 2012 - 00:01

Tradisjonen tro kjører vi i gang julekalender her på Mobili fra 1. til 24. desember. I år har vi sanket inn premier for totalt 54200 kroner, som skal deles ut til heldige vinnere i løpet av adventstiden.

PS! Ved å delta i dagens luke er du også med i trekningen av årets hovedpremie. Les mer her.

Dagens premie: Audas BTH-033I dagens luke finner du de trådløse øreklokkene Audas BTH-033.

Settet er sammenleggbart og klokkene har puter på innsiden for å gjøre dem behageligere å ha på seg. Med en taletid på opp til 16 timer kan du bruke dette hele dagen enten det er samtaler eller musikk som gjelder.

BTH-033 har også såkalt multipunkt-støtte, som innebærer at du kan ha to enheter tilkoblet samtidig. Dette gjør at du for eksempel kan lytte til musikk fra PCen din, og fremdeles besvare samtaler fra mobilen.

Mer om premien kan du lese i testen vår.

Premien har en verdi på ca 800 kroner, og er levert av Audas.

Slik deltar du

I år kjører vi en Facebook-basert kalenderløsning, noe som innebærer at du må like Facebook-siden vår for å delta. Etter dette er gjort kan du enten klikke på kalenderappen på Facebook-siden, eller gå direkte til kalenderen.

PS! Ved å svare på dagens luke er du automatisk med i trekningen om hovedpremien vår. Dess flere luker du åpner, dess større vinnersjanser har du. Les mer her.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.