MOBIL

Julekalenderen - Luke 17

I dag kan du vinne den vanntette Sony Xperia Acro S, og et halvt år med Netflix.

17. des. 2012 - 00:01

Tradisjonen tro kjører vi i gang julekalender her på Mobili fra 1. til 24. desember. I år har vi sanket inn premier for totalt 54200 kroner, som skal deles ut til heldige vinnere i løpet av adventstiden.

PS! Ved å delta i dagens luke er du også med i trekningen av årets hovedpremie. Les mer her.

Dagens premie: Sony Xperia Acro SI dagens luke finner du et fysisk bevis på at vanntette telefoner slett ikke trenger ha kjedelige spesifikasjoner: Sony Xperia Acro S. 

Dette er en fullspekket Android-telefon med tokjernet prosessor, kraftig grafikkbrikke, 4,3-tommers skjerm med 720p-oppløsning og et knallkamera som tar bilder i hele 12 megapikslers oppløsning.

En så spekket telefon som dette, som i tillegg tåler både vann og støv, er det vanskelig å si noe negativt om, og vi gav den en klar femmer i testen vår.

Premien har en verdi på ca 3400 kroner, og er levert av Sony.

Bonuspremie: Netflix i seks måneder

Når du først skal ha en telefon med kraftig maskinvare og god, høyoppløst skjerm, synes vi også du bør få streamingtjenesten Netflix på plass, slik at du kan velge og vrake mellom tusenvis av filmer og TV-serier.

Du får derfor med et seks måneders forhåndsbetalt Netflix-abonnement i pakken, så er det bare å slå seg løs fra første dag.

Premien er levert av Netflix, og har en verdi på 474 kroner.

Slik deltar du

I år kjører vi en Facebook-basert kalenderløsning, noe som innebærer at du må like Facebook-siden vår for å delta. Etter dette er gjort kan du enten klikke på kalenderappen på Facebook-siden, eller gå direkte til kalenderen.

PS! Ved å svare på dagens luke er du automatisk med i trekningen om hovedpremien vår. Dess flere luker du åpner, dess større vinnersjanser har du. Les mer her.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.