MOBIL

Julekalenderen - Luke 16

I dag kan du vinne et kvalitetshodesett for smarttelefoner.

16. des. 2012 - 00:01

Tradisjonen tro kjører vi i gang julekalender her på Mobili fra 1. til 24. desember. I år har vi sanket inn premier for totalt 54200 kroner, som skal deles ut til heldige vinnere i løpet av adventstiden.

PS! Ved å delta i dagens luke er du også med i trekningen av årets hovedpremie. Les mer her.

Dagens premie: Plantronics Voyager Pro HDI dagens luke finner du Plantronics kvalitetshodesett Voyager Pro HD. Dette hodesettet har to mikrofoner for utvidet støyreduksjon og trelags vindskjerming, noe som sammen med teknologien AudiolQ2 sørger for å kutte bakgrunnsstøyen med opptil 80 prosent.

Ergonomiske egenskaper er også ivaretatt, da mesteparten av vekten hviler bak øret. Dette gir maksimal bærekomfort slik at hodesettet kan brukes hele dagen.

Taletiden er på seks timer, og du får med vanlig 220V-lader, USB-lader og billader i pakken, slik at du alltid har lademuligheter.

Mer om premien leser du hos Plantronics.

Premien har en verdi på ca 600 kroner, og er levert av Plantronics.

Slik deltar du

I år kjører vi en Facebook-basert kalenderløsning, noe som innebærer at du må like Facebook-siden vår for å delta. Etter dette er gjort kan du enten klikke på kalenderappen på Facebook-siden, eller gå direkte til kalenderen.

PS! Ved å svare på dagens luke er du automatisk med i trekningen om hovedpremien vår. Dess flere luker du åpner, dess større vinnersjanser har du. Les mer her.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.