MOBIL

Julekalenderen - Luke 15

I dag kan du vinne et håndfritt bilsett fra TomTom.

15. des. 2012 - 00:01

Tradisjonen tro kjører vi i gang julekalender her på Mobili fra 1. til 24. desember. I år har vi sanket inn premier for totalt 54200 kroner, som skal deles ut til heldige vinnere i løpet av adventstiden.

PS! Ved å delta i dagens luke er du også med i trekningen av årets hovedpremie. Les mer her.

Dagens premie: Håndfri bilsett fra TomTomI dagens luke finner du et håndfrisett som takket være justerbare klemmer kan tilpasses de aller fleste mobiltelefoner og sette dem i den posisjonen du foretrekker når du bruker navigasjonsprogramvare. 

Lyden overføres via Bluetooth, slik at du også kan bruke settet uten å plassere telefonen i holderen. Kobler du til Micro USB-kabelen lades telefonen din mens du kjører.

Håndfrisettet har også forlengbar mikrofon, noe som kombinert med en 2-watt innebygd høyttaler gir deg kvalitetslyd i begge retninger, og du har dermed alt du kan be om av et moderne håndfrisett i dag.

Du kan lese mer om håndfrisettet hos TomTom.

Premien har en verdi på ca 1000 kroner, og er levert av TomTom.

Slik deltar du

I år kjører vi en Facebook-basert kalenderløsning, noe som innebærer at du må like Facebook-siden vår for å delta. Etter dette er gjort kan du enten klikke på kalenderappen på Facebook-siden, eller gå direkte til kalenderen.

PS! Ved å svare på dagens luke er du automatisk med i trekningen om hovedpremien vår. Dess flere luker du åpner, dess større vinnersjanser har du. Les mer her.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.