MOBIL

Julekalenderen - Luke 13

I dag kan du vinne en finfin DAB-radio.

13. des. 2012 - 00:01

Tradisjonen tro kjører vi i gang julekalender her på Mobili fra 1. til 24. desember. I år har vi sanket inn premier for totalt 54200 kroner, som skal deles ut til heldige vinnere i løpet av adventstiden.

PS! Ved å delta i dagens luke er du også med i trekningen av årets hovedpremie. Les mer her.

Dagens premie: Tiny Audio M3Tiny Audio M3 gir deg krystallklar DAB-gjengivelse i opp til ti timer, og lar deg programmere opp til ti radiostasjoner. Den har en robust utforming med en gummibelagt overflate, samtidig som den er liten og kompakt med en størrelse som kan sammenlignes med et CD-cover og en vekt på bare 340 gram.

Det gjør den til den perfekte følgesvenn når du er ute og reiser – men den passer også veldig godt hjemme på kjøkkenbenken eller på badet.

Mer om radioen leser du hos TT Micro.

Premien har en verdi på ca 600 kroner, og er levert av TT Micro.

Slik deltar du

I år kjører vi en Facebook-basert kalenderløsning, noe som innebærer at du må like Facebook-siden vår for å delta. Etter dette er gjort kan du enten klikke på kalenderappen på Facebook-siden, eller gå direkte til kalenderen.

PS! Ved å svare på dagens luke er du automatisk med i trekningen om hovedpremien vår. Dess flere luker du åpner, dess større vinnersjanser har du. Les mer her.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.