MOBIL

Julekalenderen - Luke 12

I dag kan du vinne en 4G-ruter som gir deg skyhøye internetthastigheter uten kabler.

12. des. 2012 - 00:01

Tradisjonen tro kjører vi i gang julekalender her på Mobili fra 1. til 24. desember. I år har vi sanket inn premier for totalt 54200 kroner, som skal deles ut til heldige vinnere i løpet av adventstiden.

PS! Ved å delta i dagens luke er du også med i trekningen av årets hovedpremie. Les mer her.

Dagens premie: Huawei E589 4G-ruter

Dagens premie er 4G-ruteren Huawei Mobile WiFi E589, som altså lar deg ta i bruk det lynraske 4G-nettet som er tilgjengelig i stadig større deler av landet.

Der det er 4G-dekning kan du oppnå hastigheter på opp til 30 Mbps, men den kan også brukes i både HSPA+ og Edge-nettet der 4G ikke er tilgjengelig. Med et innebygd batteri på hele 3000 mAh er dette den perfekte dingsen å ha med deg på farten. Opp til 10 enheter kan være tilkoblet samtidig.

Vi hadde null problemer med å gi denne en femmer i testen vår, og kan anbefale den til alle som ikke helt vet hvor arbeidsdagen vil foregå.

PS! Abonnement følger ikke med, så du må enten bestille et ekstra SIM-kort til abonnementet ditt eller et dedikert mobilt bredbånd-abonnement for å ta ruteren i bruk.

Premien har en verdi på ca 1400 kroner, og er levert av Huawei.

Slik deltar du

I år kjører vi en Facebook-basert kalenderløsning, noe som innebærer at du må like Facebook-siden vår for å delta. Etter dette er gjort kan du enten klikke på kalenderappen på Facebook-siden, eller gå direkte til kalenderen.

PS! Ved å svare på dagens luke er du automatisk med i trekningen om hovedpremien vår. Dess flere luker du åpner, dess større vinnersjanser har du. Les mer her.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.