MOBIL

Julekalenderen - Luke 10

I dagens luke kan du vinne en Altigen iFusion.

10. des. 2012 - 00:01

Tradisjonen tro kjører vi i gang julekalender her på Mobili fra 1. til 24. desember. I år har vi sanket inn premier for totalt 54200 kroner, som skal deles ut til heldige vinnere de neste ukene.

PS! Ved å delta i dagens luke er du også med i trekningen av årets hovedpremie. Les mer her.

Dagens premie: Altigen iFusion

Dersom du har savnet det gode, gamle telefonrøret er det gode odds for at dagens premie vil friste deg.Altigen iFusion er enkelt og greit en dokkingstasjon til iPhone (3G/3GS/4/4S - iPhone 5 kan brukes med adapter), som gjør den om til en vaskekte bordtelefon.Dokkingstasjonen fungerer som lader, i tillegg til å viderekoble lyden til telefonrøret. Du kan også aktivere høyttaleren for å kjøre konferransesamtaler, og du har dermed alt du trenger for å gjøre skrivebordet på jobb komplett. Med en god dose nostalgi på toppen.

PS! iFusion fungerer med andre telefoner enn iPhone, men disse blir ikke ladet.Mer om Altigen iFusion kan du lese i testen vår.Premien er levert av iTing AS, og har en verdi på 700 kroner.  Privatkunder kan kjøpe den ved å sende en e-post til Daniel[alfakrøll]iting.no.

Slik deltar du

I år kjører vi en Facebook-basert kalenderløsning, noe som innebærer at du må like Facebook-siden vår for å delta. Etter dette er gjort kan du enten klikke på kalenderappen på Facebook-siden, eller gå direkte til kalenderen.

PS! Ved å svare på dagens luke er du automatisk med i trekningen om hovedpremien vår. Dess flere luker du åpner, dess større vinnersjanser har du. Les mer her.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.