MOBIL

Julekalenderen - Luke 1

Vi åpner med et smell. I dag kan du vinne en flunkende ny Samsung Galaxy S III og et halvt år med Netflix.

1. des. 2012 - 00:01

Tradisjonen tro kjører vi i gang julekalender her på Mobili fra 1. til 24. desember. I år har vi sanket inn premier for totalt 54200 kroner, som skal deles ut til heldige vinnere de neste ukene.

Luke 1: Samsung Galaxy S III + 6 måneder NetflixI dag kan du vinne en av de beste telefonene på markedet - Samsung Galaxy S III.

Vi bestemte oss også for å åpne med et smell, og legge en Samsung Galaxy S III i første luke.

Dette er en av årets desidert beste mobiltelefoner, og har det aller meste du kan be om av teknologiog funksjonalitet. Vi var ikke i tvil om at denne fortjente en sekser på terningen da vi testet den, og nylig ble den også kåret til årets mobil under Gulltasten.

LES OGSÅ: Test av Samsung Galaxy S III

Premien har en verdi på ca 4000 kroner, og er levert av Samsung.

I tillegg får vinneren et halvt års abonnement på videotjenesten Netflix. Denne premien har en verdi på 473 kroner, og er levert av Netflix.

LES OGSÅ: Slik kommer du i gang med Netflix på mobilen

Slik deltar du

I år kjører vi en Facebook-basert kalenderløsning, noe som innebærer at du må like Facebook-siden vår for å delta. Etter dette er gjort kan du enten klikke på kalenderappen på Facebook-siden, eller gå direkte til kalenderen.

PS! Ved å svare på dagens luke er du automatisk med i trekningen om hovedpremien vår. Dess flere luker du åpner, dess større vinnersjanser har du. Les mer her.

Ikke glem å delta i julekalenderen til Teknisk Ukeblad også.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.