MOBIL

JellyBean klar for Nexus S

Oppdateringen rulles ut i disse dager.

20. juli 2012 - 15:25

Det har ikke gått like knirkefritt hver gang Google har kjørt ut nye Android-oppdateringer. Nexus S-eiere (som ikke var veldig kjapt ute) opplevde å måtte vente lenge på Android 4.0, etter at den opprinnelige oppdateringen ble trukket tilbake.

Google ser heldigvis ut til å ta problemene på alvor, og foreløpig har de gjort en god jobb med å pushe ut Android 4.1 JellyBean til folket. For litt over en uke siden var oppgraderingen klar for Galaxy Nexus, og nå er den også på vei til forgjengeren Nexus S.

LES OGSÅ: Alt du trenger vite om Android 4.1 JellyBean

Ikke alle varianter av telefonen er klargjort. I første omgang er det i9023 og i9020T som blir oppdatert, mens de som har CDMA-varianten i9020 må vente litt lenger. Det er i9020T som selges her i landet.

Oppdateringen vil bli gjort tilgjengelig direkte via mobilnettet, og siden telefonen kjører en helt "ren" Android-versjon burde det ikke ta lange tiden før du kan hente den ned her i Norge.

Om du er utålmodig og vet hva du driver med kan du installere JellyBean allerede i dag, ved å følge anvisningene i denne tråden hos XDA Developers.

Kilde: Androidauthority

LES OGSÅ:

Test av Google Nexus S

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.