IT

– Jeg har brukt PC

Dag Yngve Dahle
4. nov. 2009 - 15:29

FOLKETEATERET: Wozniak, også kalt "the brain of Apple", skuffet ikke da han holdt foredrag på HSH-konferansen i Oslo i dag.

– Jeg har ved enkelte anledninger brukt PC i stedet for Mac. Det har for eksempel vært et par ganger hvor jeg ville bruke programvare som kun finnes for PC. Jeg har også brukt PC noen ganger i løpet av de åtte årene jeg underviste 5-klassinger i barneskole, sa han på konferansen.

Litt utro Steve Wozniak, medgründer av Apple.
Litt utro Steve Wozniak, medgründer av Apple.

Litt utro

Han bedyrer at han ikke har noe i mot regulære PC-er.

– Nei, det er ikke derfor jeg stort sett bruker Apples maskiner. Det gjør jeg fordi de er enkle, brukervennlige og tiltalende å bruke, sier han.

Han innrømmer også en viss bruk av andre mobiltelefoner enn iPhone.

– Nå har jeg faktisk to iPhoner med meg, en til å snakke i og en til å surfe med - hvis jeg vil gjøre det samtidig, Men jeg har tidligere brukt Motorolas Razr-modell, sier han.

Sjefen

Fargerike Wozniak var en av grunnleggerne av Apple sammen med blant andre Steve Jobs, men trakk seg etter hvert ut av selskapet.

På konferansen viste han seg tross PC-bruken som en forholdsvis Apple-tro karakter.

– Deler av hjernen vår reagerer på design. Vi opplever at vi ikke trenger å tenke på teknologien hvis designen er god og brukervennligheten høy. Dermed er det vi som er sjefen. Ikke teknologien, mener Wozniak.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.