VEIMERKING

Italiensk firma kjøper tre veimerkemaskiner fra Trysil

– Et markedsgjennombrudd for teknologien vår, sier adm. dir. Jon Kjetil Jutulstad i Trysil RMM.

Det italienske selskapet Autostrade per l'Italia kjøper tre slike Thermolinere i løpet av de neste to årene.
Det italienske selskapet Autostrade per l'Italia kjøper tre slike Thermolinere i løpet av de neste to årene. Foto: Trysil RMM
9. sep. 2023 - 15:52

Trysil RMM har signert en kontrakt for levering av lastebilmonterte veimerkingsmaskiner til det italienske markedet.

Selskapet Autostrade per l'Italia kjøper tre Thermolinere i løpet av de neste to årene. I tillegg er det en drift- og vedlikeholdsavtale over en femårsperiode.

Adm. dir. Jon Kjetil Jutulstad i Trysil RMM. <i>Foto:  Trysil RMM</i>
Adm. dir. Jon Kjetil Jutulstad i Trysil RMM. Foto:  Trysil RMM

– Dette er et markedsgjennombrudd for teknologien vår, sier adm. dir. Jon Kjetil Jutulstad i Trysil RMM i en pressemelding.

– Italia er et nytt og spennende marked for oss, og vi er trygge på at vårt utstyr er godt egnet. Våre løsninger bidrar til trafikksikkerhet på en kostnadseffektiv og høyteknologisk måte vi er stolte av, legger han til.

Autostrade per l'Italia regnes for å være den største veiprosjekteieren i Italia, og veimerkingsmaskinene fra Trysil RMM passer godt med det Autostrade per l'Italia sier er deres oppdrag.

«Gjøre mobilitet mer bærekraftig, trygt, innovativt og effektivt for å møte nåværende og fremtidige behov i samfunnet», har de uttalt om sitt oppdrag i årsrapporten for 2022.

Det italienske selskapet drifter motorveier både på øst- og vestkysten av Italia, fra Taranto i sør til Milano i nord. Driftsinntektene for 2022 var på 4,2 milliarder euro, med et brutto driftsresultat på 2,5 milliarder euro.

– Dette er et solid selskap, og vi ser veldig frem til å fortsette å gjøre forretninger med Autostrade per l'Italia i årene som kommer, sier Jutulstad.

Produksjonen og leveringen av veimerkingsmaskinene vil bli utført av Trysil RMM Oy i Finland.

Skigas prosjekt i Skipavika kan bli ett av Europas første storskala prosjekter for grønn ammoniakk. Skipavika ligger nært Mongstad, nord for Bergen, et knutepunkt for olje- og gassindustrien. Prosjektet eies av tyske Fuella og Skipavik Næringspark.
Les også

Milliard til hydrogen­selskap: – Stor dag for norsk industri

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.