GUIDER

iPhone-apps som gjør helgen triveligere

Etter å ha frosset oss gjennom den kaldeste novembernatten på 107 år, er vi klare for å holde oss innendørs i helgen. Her er tre iPhone-apps som gjør livet i stua enda triveligere.

26. nov. 2010 - 15:02

Ifølge BA har vi akkurat hatt den kaldeste novembernatten på 107 år, og det ligger an til en særdeles frossen helg.

Så da er det bare å finne frem varme sko og lue og ta seg en forfriskende tur på fjellet. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær, tross alt. Eventuelt kan du stikke til Thailand, og da bør du heller lese hvordan du unngår at telefonen blir ødelagt på stranden.

Eller du kan gjøre som oss: Hamstre matvarer for overskuelig fremtid, fyre opp varmen, og holde deg innendørs til galskapen gir seg.

Når kulden dermed er stengt ute, har du kun én fiende igjen: Kjedsomhet. Heldigvis er det mye du kan gjøre for å ta livet av denne. For sånne som oss, er det mest naturlig å starte med å laste ned noen nye apps til mobilen.

I denne guiden har vi fokusert på apps til Apples iPhone.

1. Få oversikt over hva som går på TV

Om du har kabel-TV eller parabol har du muligens merket at det ikke er like greit å zappe gjennom kanalene til du finner noe du liker som det var før i tiden.

Basert på noe vi ikke håper er statistikk, har flere og flere kanaler kastet seg på denne "Se hvor vanvittig det er å være fisker/skogsarbeider/lastebilsjåfør"-bølgen. Og når du endelig får fri fra disse programmene er det altfor ofte fulle svensker, bortskjemte 16-åringer og B-filmer som overtar.  

Men, det finnes alltid noen juveler. Og de finner du ved å på forhånd skaffe deg oversikten over hva som blir sendt i løpet av helgen.

Anbefalt app: VG TVGuide (21 kroner i App Store)

Den beste appen du finner for å få en komplett oversikt over hva som går på TV, er definitivt VGs TVGuide-app.



VGs TV-guide har alt du trenger for å holde styr på TV-godsakene.

Det første du gjør etter å ha hentet  ned appen, er å huke av de kanalene du har tilgang til. Deretter får du en oversikt over alt som går på TV akkurat nå - og fremover.

Sorteringsmulighetene er svært gode. Her kan du sortere på kategorier (film, serie, nyheter, sport og så videre), og kan også merke utvalgte programmer som "favoritter", og få disse opp som en egen visning.

Du får også en oversikt over programmer og filmer VG har anmeldt, slik at du kan sjekke opp om det er verdt å bruke to timer på 22.30-filmen.

Vi liker også push-tjenesten som tilbys. For 11 kroner ekstra per år kan du bestille varslinger for programmer fem minutter før de starter.

Alt i alt er dette en app alle som ser på TV burde ha - vel verdt de 21 kronene du må ut med for å hente den ned.

Neste side: Imponer fruen med frekke matretter »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.