MOBIL

iPhone 5S i juli?

Kan bli lansert sammen med en billigere lillebror.

28. jan. 2013 - 15:06

Til tross for at Apples iPhone 5 knapt har rukket å være på markedet i fem måneder, snakkes det allerede om oppfølgeren, som ryktes å komme allerede til sommeren, nærmere bestemt juli. 

Kilder iLounge skal ha snakket med (anonyme, selvsagt) hevder at årets iPhone-modell vil være i samme sjanger som iPhone 5 rent utseendemessig, men med en større blits på baksiden. Kameraet skal også ha blitt oppgradert til en variant med 13 megapiksler, og det ryktes nok en gang at Apple har handlet inn Sonys Exmor R-sensor.

Telefonen skal også ha fått raskere prosessor. Om det er snakk om en helt ny systembrikke eller en oppgradert versjon av Apple A6 sies det ingenting om.

LES OGSÅ: Test av iPhone 5

Får vi TO iPhone-varianter?

I tillegg til den vanlige iPhone-varianten ryktes det også at vi kan få se et rimeligere alternativ. Denne modellen skal være bygget i polykarbonat, altså plasttypen vi har sett i så godt som alle toppmodeller i år. Hva som blir den spesifikasjonsmessige forskjellen er ikkje kjent.

Dersom det er hold i ryktene om en iPhone-lansering i sommer, kan du også vente deg en oppdatering til iOS 7, da Apple til nå ikke har lansert en eneste telefon uten at en stor programvareoppdatering har dukket opp i samme periode.

Kilder: iLounge 1, 2

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.