MOBIL

iPad Mini kan komme denne uken

Apple skal ha bestillt 10 millioner eksemplarer fra leverandørene sine. 

8. okt. 2012 - 16:03

Det har gått jevnlige rykter om en ny og mindre versjon av Apples iPad, men en offisiell lansering har foreløpig uteblitt. 

Nå kan det imidlertid se ut til at det ikke er altfor lenge til selskapet slipper katten ut av sekken.

Ifølge WSJ skal flere underleverandører i Asia ha mottatt bestillinger på til sammen 10 millioner iPad Mini-eksemplarer, som skal leveres i løpet av fjerde kvartal i år. 

På markedet neste måned?

Den nye iPad-en, som skal ha en skjerm på 7,85 tommer, kan bli offisielt lansert så tidlig som førstkommende onsdag.

Dette stemmer bra overrens med tidligere rykter om en oktober-lansering, og at Apple skal ha startet produksjonen er også et bra tegn.

Selskapet har alltid vært opptatt av å ha produktene sine på markedet så kjapt som mulig etter lansering. Mens det kan gå flere måneder fra for eksempel LG eller HTC viser frem et produkt til du får kjøpt det i butikken, er det i Apples tilfelle sjelden snakk om mer enn et par ukers ventetid. 

Om en iPad Mini faktisk dukker opp denne uken, betyr det altså at du trolig kan ha et eksemplar i hendene allerede i november. Kanskje enda tidligere. 

Kilde: WSJ

 

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.