PUKK OG GRUS

Inviterer bransjen til seminar om vasking av masser

Mineralteknikk satser for fullt på vaskeanlegg og inviterer nysgjerrige kunder til eget seminar om vasking.

27. sep. 2021 - 12:06

– Vi får kontinuerlig forespørsler på løsninger for vasking og gjenvinning av masser og produksjon av maskinsand fra våre kunder. I den forbindelse har et samarbeid med Terex Washing Systems vært et naturlig valg for fremtiden, sier Audun Ørbeck som er prosjektleder for Terex Washing Systems i Mineralteknikk, i en pressemelding.

Siden det er stor interesse og liten kompetanse på dette området i Norge, ønsker Ørbeck nå å samle noen av de fremste spesialistene innen både vasking av sand og vasking av gjenvinningsmasser til et gratis seminar 16. november på Gardermoen.

– Både produksjon av maskinsand og gjenvinning er aktuelle temaer om dagen, mange opplever et behov for løsninger enten i konkurranse om jobber eller via myndighetskrav som øker i takt med det grønne skifte vi er inne i om dagen, sier Ørbeck.

Med dette seminaret ønsker Ørbeck at deltakerne skal få en innføring i vasking av masser, samt også få ideer til sine prosjekter, da det vil bli vist eksempler på ulike løsninger. De påmeldte får også mulighet til å ta et dypdykk i ulike temaer, der man kan lufte konkrete caser med noen av de fremste ekspertene på vaskeanlegg.

– Seminaret skal holdes på Gardermoen 16.november og er satt opp for å gi kunder litt ekstra faglig påfyll, og utforske mulighetene som ligger tilgjengelig – vi gleder oss, sier Ørbeck.

Hydrovolt sikrer investering på 63 millioner kroner. Pengene skal skalere opp batteriresirkuleringen i Fredrikstad.
Les også

Stor investering skal gjøre norsk batteribedrift til en av Europas største

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.