Internasjonale sesongjobber

Skiinstruktør i USA?

Cool Works

Dette er et nettsted som tilbyr kortvarige jobber i USA. Her finner du oppdrag i nasjonalparker, på sommerleier, skiskoler, elvebåter osv. Dette er jobber som ikke stiller krav til formell utdannelse, og de kan derfor være interessante for studenter og andre. Siden oppholdet og arbeidet krever visum, har Cool Works egne infosider for utenlandske studenter som gir tips om hvordan du kan gå frem.

Noen smakebiter fra Workamper

Workamper

Nyhetsmagasinet Workamper tilbyr jobbannonser via e-post hvor du får fullstendig utlysning og kontaktpersoner når du abbonerer gratis på tjenesten.

Backpackerjobber

Live-in Jobs

Lite penger, lyst til å jobbe litt når du har fri? Denne lille nettsiden kan gi deg den informasjonen du trenger før du legger ut på Englandsturen. Det er lov å prøve.

Hvor skal du jobbe til sommeren?

Summer Jobs

Gjør som Røkke og start karrieren på en fiskebåt i Alaska. Eller hva med et tre måneders opphold i Brasil som Au Pair? Nettstedet Summer Jobs holder oversikt over rundt 300 korttidsoppdrag, hovedsakelig summer camps i USA, men også andre godbiter. Hvordan du som norsk kan jobbe på en summercamp, leser du mer om hos Camp Counsekors USA.

Tilbake til jobbsøkerguiden

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå