INDUSTRI

Think får 250 millioner

Think får spyttet inn frisk kapital som gjør at produksjonen kan gjenopptas. Men først må de i mål med gjeldsforhandlingene.
Think får spyttet inn frisk kapital som gjør at produksjonen kan gjenopptas. Men først må de i mål med gjeldsforhandlingene. Bilde: Think

Think får inn over 250 millioner kroner i frisk kapital fra både eksisterende og nye eiere, og står klare til å starte opp igjen bilproduksjonen etter gjeldsforhandlingene er i mål. Det skriver Dagens Næringsliv.

Betaler kreditorene

- Vi kan ikke bekrefte det nøyaktige beløpet, men det er over 40 millioner dollar, sier daglig leder Richard Canny i Think til avisen.

Det skal være nok til å drive selskapet frem mot lønnsomhet. Noe av pengene vil gå med til å betale gjeld, og Think foreslår en plan for tilbakebetaling overfor kreditorene.

Hemmelige eiere

Rundt 20 millioner dollar av den nye kapitalen kommer fra nye norske og internasjonale investorer, men Canny vil ikke avsløre hvem disse er:

- Vi har inntil videre lovet å ikke identifisere de nye eierne. Det vil endre seg når gjeldsforhandlingene er over, sier han til Dagens Næringsliv.

Les mer om: