INDUSTRI

Repant vokser mest

Administrerende direktør i Repant, Christian Andersen.
Administrerende direktør i Repant, Christian Andersen. Bilde: CAMILLA AADLAND
20. nov. 2007 - 08:20

Drammen-bedriften Repant ASA av Deloitte kåret til Norges raskest voksende TMT-bedrift (teknologi, media og telekommunikasjon).

De har hatt en omsetningsvekst på 4557 prosent de fem siste årene.

- Enorm vekst

Repant leverer helhetlige pantesystemer for flasker og bokser. Systemene inkluderer panteautomater, likviditetssystemer for panten, vedlikeholdssystemer og logistikksystemer for behandling av emballasje.

– Repant fra Drammen har fremvist en enorm vekst de siste fem årene. Nå skal det bli spennende å se hvordan Repant og de andre norske bedriftene på Fast 50-listen vil hevde seg i den europeiske finalen. Minst like spennende skal det bli å følge Repants videre utvikling i det internasjonale markedet, sier juryleder og partner i Deloitte, Halvor Moen.

Flere passerer 1000%

Snittveksten blant de 50 raskest voksende har vært 656 prosent fra 2002 til 2006 (total vekst i perioden). Dette er en oppgang fra 334 prosent i fjorårets Fast 50-kåring, og åtte av selskapene på listen har hatt en vekst på over 1000 prosent.

Hele 44 av de 50 nominerte norske bedriftene på Deloittes Fast 50-liste går nå videre til den europeiske kåringen av de 500 raskest voksende TMT-bedrifter i Europa, ”European Fast 500”. Kåringen går av stabelen i London 26. november. I 2005 vant den norske bedriften Catch Communications ASA hele Europa-finalen.

Her er Norges fem mest voksende TMT-bedrifter:

  1. Repant ASA (Drammen, Buskerud)
  2. Calpro AS (Lysaker, Akershus)
  3. Business Analyze AS (Lillehammer, Oppland)
  4. Epsis AS (Bergen, Hordaland)
  5. Paperless AS (Lysaker, Akershus)


Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.