Repant vokser mest

Administrerende direktør i Repant, Christian Andersen.
Administrerende direktør i Repant, Christian Andersen. (Bilde: CAMILLA AADLAND)

Drammen-bedriften Repant ASA av Deloitte kåret til Norges raskest voksende TMT-bedrift (teknologi, media og telekommunikasjon).

De har hatt en omsetningsvekst på 4557 prosent de fem siste årene.

- Enorm vekst

Repant leverer helhetlige pantesystemer for flasker og bokser. Systemene inkluderer panteautomater, likviditetssystemer for panten, vedlikeholdssystemer og logistikksystemer for behandling av emballasje.

– Repant fra Drammen har fremvist en enorm vekst de siste fem årene. Nå skal det bli spennende å se hvordan Repant og de andre norske bedriftene på Fast 50-listen vil hevde seg i den europeiske finalen. Minst like spennende skal det bli å følge Repants videre utvikling i det internasjonale markedet, sier juryleder og partner i Deloitte, Halvor Moen.

Flere passerer 1000%

Snittveksten blant de 50 raskest voksende har vært 656 prosent fra 2002 til 2006 (total vekst i perioden). Dette er en oppgang fra 334 prosent i fjorårets Fast 50-kåring, og åtte av selskapene på listen har hatt en vekst på over 1000 prosent.

Hele 44 av de 50 nominerte norske bedriftene på Deloittes Fast 50-liste går nå videre til den europeiske kåringen av de 500 raskest voksende TMT-bedrifter i Europa, ”European Fast 500”. Kåringen går av stabelen i London 26. november. I 2005 vant den norske bedriften Catch Communications ASA hele Europa-finalen.

Her er Norges fem mest voksende TMT-bedrifter:

  1. Repant ASA (Drammen, Buskerud)
  2. Calpro AS (Lysaker, Akershus)
  3. Business Analyze AS (Lillehammer, Oppland)
  4. Epsis AS (Bergen, Hordaland)
  5. Paperless AS (Lysaker, Akershus)
Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå