Deler overskudd med ansatte

Ulstein Group lar medarbeiderne få del av overskuddet på 254 millioner kroner for 2011.

Deler overskudd med ansatte
DELER: Konsernsjef Gunvor Ulstein lar de ansatte i norge få en andel av overskudddet på 254 millioner kroner. Mye investeres i forskning og utvikling også. Bilde: Tore Stensvold

Den familieeide bedriften ser det som rett og rimelig at de som har vært med på å skape resultatene, får en del av dette. Det samme gjorde de i fjor.

Selskapet investerer også i anlegg og kompetanse for å trygge framtida.

Ulstein Group med skipsbygging, skipsdesign og skipsutstyr omsatte i 2011 for 2,1 milliarder kroner. Både omsetning og driftsresultat er noe lavere enn boomåret 2010, da omsetningen var på 2,38 milliarder kroner og driftsresultatet på 353 millioner kroner.

Gunvor Ulstein: Norsk skipsbygging har 40 års forsprang

Står på

– Vi har en arbeidsstyrke som står på for at vi skal levere kvalitet og konkurransedyktige løsninger til kundene våre og oppnå målene vi har satt oss, sier konsernsjef Gunvor Ulstein.

Bonusen blir på mellom en og tre ukelønner per ansatt i de norske selskapene.

Bonusen til de ansatte består av en områdedel og en konserndel.

Les også: Ulstein leverer og leverer

Gjør jobben

Gunvor Ulstein roser dyktige medarbeidere og organisasjonen for god gjennomføringsevne og leveringspresisjon.

– Vi samarbeider godt med kunder og leverandører, noe som gjør at vi kan komme opp med gode løsninger. Det gode resultatet gjør oss i stand til å utvikle oss videre, slik at vi kan møte den stadig tøffare konkurransen i markedet, konsernsjefen i en pressemelding.

Les også: – Norge er ikke dyrere enn Dubai

Forsking og utvikling

Ulstein opplyser at selskapet det siste året har investert om lag 160 millioner kroner i forsking og utvikling.

Gunvor Ulstein understreker at Ulstein skal fortsette å være en pådriver for innovasjon og nyskaping.

– Innovasjon er svært viktig for den videre utviklinga av våre produkter og tjenester. Gjennom godt samarbeid internt og med andre maritime aktører skal vi fortsette med å skape nye og bedre løsninger som gir merverdi til kundene våre, sier Ulstein.

– Kostnadseffektive og pålitelige løsninger gjør oss konkurransedyktige i det internasjonale markedet for design og bygging av avanserte offshorefartøy, sier Ulstein.

Les mer om: