IT

Hyrer hundre hoder

Espen Zachariassen
7. jan. 2009 - 09:53

– Vi opplever den største ordreinngang på flere år. I tillegg er ordrereservene store. Dette gjør at vi trenger å øke kapasiteten, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren i Steria Norge.

På plass

Allerede er 12 av årets nyansatte i gang med sine første arbeidsdager hos Steria, mens ytterligere 18 snart er på plass.

Les også: Jakter IT-hoder i krisetider

Selskapet ser etter alt fra nyutdannete ingeniører til seniorrådgivere og ønsker medarbeidere med kompetanse innen blant annet infrastruktur, nettverk, prosjektledelse, Java, Business Intelligence og Scrum.

Offentlig sektor

Lindgren mener utsiktene er gode for 2009, til tross for mer usikre tider i de fleste bransjer. Konsulentselskapet hviler mye på oppdrag for offentlig sektor.

Skatteetaten, Statens Pensjonskasse, Forsvaret, Statens lånekasse, NAV, Statens Landbruksforvaltning og Justis- og politidepartementet står på kundelisten.

Lavere turnover

I 2008 ansatte Steria 94 nye medarbeidere i Norge, slik at selskapet ved utgangen av året hadde 375 medarbeidere.

Samme år opplevde Steria en turnover på 11 prosent blant sine medarbeidere, mot 19 prosent i 2007. Med et usikkert arbeidsmarked regner selskapet med en turnover på under ti prosent i år.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.