KARRIERE

Hyller kollegenes sorgstøtte

Lene Mürer (46), som er distriktssjef for Stor-Oslo i Statens vegvesen, skryter av kollegene da hun sørget over sønnens dødsfall.
Lene Mürer (46), som er distriktssjef for Stor-Oslo i Statens vegvesen, skryter av kollegene da hun sørget over sønnens dødsfall.
Dag Yngve Dahle
1. mai 2008 - 00:16

Hvilket annet yrke kunne du tenkt deg?

Forfatter! Jeg har mye på hjertet og liker å skrive. Å være forfatter virker forlokkende. Det er den rake motsetningen til å være i en krevende og allsidig lederstilling.

Hvilket yrke kunne du absolutt ikke ha tenkt deg?

Jeg kan ikke tenke meg å være revisor. Det virker krevende å skulle gå andre etter i sømmene, og kanskje ikke kunne bruke egen kreativitet på den måten jeg ønsker.

Hva er ditt beste minne fra yrkeskarrieren?

Å bli tatt godt vare på av arbeidskolleger i en personlig krisesituasjon. Ord, klemmer, brev, meldinger, blomster og klapp på skulderen var viktig da sønnen min omkom i en trafikkulykke og livet buttet i mot. Det er godt å merke at vi har omsorg for hverandre i arbeidsmiljøet og deler oppturer og nedturer, sorger og gleder på en personlig, men ikke for privat måte.

Hva vil gjøre norsk arbeidsliv bedre?

Norsk arbeidsliv og arbeidstakerne hadde tjent på at hver og en av oss setter større pris på det vi har, lever sterkere her og nå, viser mer velvilje, legger bånd på griskheten og syter mindre.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.