BLOG

Hvorfor kjører ikke bilstereoen min Android?

Jeg skal trekke frem en gammel sak her: Parrot lanserte en Android-basert bilstereo under CES-messen i januar. Uten at jeg har lagt timesvis i å researche det, virker det som en fantastisk idé, og jeg vil gjerne se det i min lokale bilstereosjappe.

Marius ValleMarius ValleJournalist
14. mars 2011 - 13:55

Å bygge bil-PC-er har lenge vært - og nå bruker jeg uttrykket veldig løst - populært.

Men hvorfor i alle dager skal du stresse med å integrere en Windows-, OS X-, eller Linux-PC i bilen din når en Android-enhet kan gjøre samme jobben?

Greit - du kan ikke uten videre koble til flere skjermer og vise DVD-er til baksetepassasjerene. Men du kan lett bruke en Android-enhet til å streame musikk fra Spotify eller fra et digert minnekort. Du kan bruke den til navigasjon, surfing (mens du står parkert selvsagt) og annen herlighet.

Når du er parkert hjemme kunne du koble Android-dingsen opp mot hjemmenettverket ditt og overføre musikk og video over Wi-fi. Jeg ville gitt en rimelig sum for å få noe sånt integrert i bilen min.

Parrots Asteroid (på bildet) er ennå ikke i salg. Men det må da være flere som har tenkt i samme baner som Parrot?

Så er det noen som vet om det finnes noen slike produkter ferdig til å smekke rett inn i bilen?

(Joda, jeg er selvsagt klar over at du kan bruke en Android-mobil, men det er mye stiligere å ha Android integrert i bilen).

Dette blogginnlegget er skrevet av Mobili-redaktør Marius Valle.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.