BLOG

Hva tenker Microsoft på?

Det har kommet en del detaljer om Windows Phone 7 Series som får teknobloggene til å riste på hodet, og vi rister hodet sammen med dem. For når det kommer til å drite seg ut er det vanskelig å se at Microsoft kunne gjort en bedre jobb.Etter å ha mobbet Apples Iphone for ikke å ha multitasking eller mulighet for å klippe og lime tekst viser det seg nå at Windows Phone 7 ikke har multitasking eller klipping og liming av tekst.La oss si det med Gizmodo: "Are you out of your fucking mind? What kind of fuckassery is this, Microsoft?"

Marius ValleMarius ValleJournalist
17. mars 2010 - 11:35

Klipping og liming av tekst er tross alt en ganske stor ting for mange, spesielt dem som bruker telefonen som mobilt kontor. Dette har Iphone etterhvert fått.

Multitasking, eller kjøring av flere programmer samtidig, er fortsatt noe Iphone mangler, men ryktene sier at det kommer i versjon 4 av Iphone OS. Microsofts argumentasjon er at bakgrunnsprogrammer trekker mye strøm og kan gjøre telefonen treg.

Så Microsoft sier i bunn og grunn det samme som Apple: Du er for dum til å bruke en smarttelefon.

I stedet for multitasking kommer de med det samme som Apple: Push Notification. Altså vil programmer lukkes, men en tjener hos Microsoft kan si fra til telefonen om et program trenger å starte. Dette er ikke multitasking.

Det er sant at programmer kan trekke batteri og gjøre telefonen treg. Men i stedet for å fjerne muligheten burde Microsoft fokusere på å komme med en løsning som gjør det enkelt å behandle programmer som kjører samtidig. I dag er dette for vanskelig på Windows Mobile 6.5.

Hva syns du? Har Microsoft driti på draget, eller er det dette som må til for å gjøre Windows mer brukervennlig?

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Kilde: Gizmodo.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.