PODKAST

Hva skjedde i Barcelona? Dette lærte vi under verdens største mobilkonferanse 

Nye mobiltelefoner i ukens podcast.

Varog Kervarek, Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg i ukens podcast.
Varog Kervarek, Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg i ukens podcast.

Den store mobilkonferansen i Barcelona er over. Varog fra Innside Telecom og Odd Richard fra Digi og TU snakker om intense dager sammen med 107 000 andre og et rekordhøyt antall utstillere. Til og med en del norske.

Her velger noen av aktørene som Samsung, Sony og nyoppståtte Nokia å lansere sine nye mobilkreasjoner. De siste har oppdaget gleden i fordums telefoner. Mens andre som Apple holder seg langt unna.

Etter mer enn ti års snakk om 4G begynner det å stilne litt. Til gjengjeld er det 5G alle vil snakke om nå. I år ser vi de første produktene i salg og spesielt landene i Østen har det brenntravelt. Her hjemme tar vi det litt mer med ro, skal vi tro det Telenor sier til oss der nede.

Lytt til ukens podcast nederst i saken. 

Jan Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad er begge sivilingeniører med solid teknologisk bakgrunn. Hver uke snakker de om aktuelle teknologiske temaer i TUs nye podcast Teknisk sett.

Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.

Hvis du abonnerer på Teknisk sett på iTunes eller en annen podcast-app, kan du laste ned og lytte til nye episoder hver uke. Vi legger normalt ut nye episoder torsdag ettermiddag, slik at du for eksempel kan laste den ned og høre på vei til jobben på fredager.

RSS-feed: http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:197994369/sounds.rss

 Ukens podcast:   

Les mer om: