BLOG

Hva skal vi gjøre med denne?

Sonim XP3 Quest er en telefon vi har hatt liggende i Mobili-redaksjonen. Dette er en sånn telefon som skal tåle uhorvelige mengder juling. Intensjonen vår er selvsagt å teste hva den tåler.Spørsmålet er bare hva vi skal gjøre.

Marius ValleMarius ValleJournalist
5. aug. 2010 - 12:46

Sonim XP3 har jo blitt testet opp og ned i mente fra før av, og alle har selvsagt gjort sitt beste for å kverke telefonen. Her er noe av det våre kolleger i andre nettsteder har gjort med XP3 Quest og forgjengeren XP3:

* Tatt den med på rafting i Sjoa (Amobil.no)

* Sluppet den 50 ganger i betongen (Amobil.no)

* Skutt den med salongrifle (Amobil.no

* Lagt den under vann en hel kveld (Aftenposten.no)

* Kjørt over den med bil (Mobilen.no

Alle er utmerkede stresstester, og det blir fort vanskelig å overgå dem (spesielt å skyte den stakkars telefonen med rifla). Vi har selvsagt noen ideer som inkluderer både balltre, gaffateip og eksplosiver, men vi vil også ha ideer fra våre kjære, kjære lesere.

Først litt bakgrunnsinformasjon:

Sonim XP3.20-E Quest:

* Tåler ekstreme temperatursvingninger

* Tåler vann (1 meter)

* Tåler fall, slag og støt

* Er IP67-sertifisert

* Har MIL-spec

Telefonen er altså laget for å tåle svært tøffe belastninger. Vår intensjon er selvsagt å ta livet av Sonim XP3 Quest. Så hvordan mener du vi bør angripe (bokstavlig talt) XP3 Quest?

Send oss ditt forslag ved å enten legge igjen en kommentar i feltet under her, eller i en e-post til marius.valle@mobili.no. Det er selvsagt ikke et minus om forslaget faktisk er gjennomførbart (altså nytter det ikke å komme med forslag om å sprenge den med atombombe eller noe sånt).

De beste forslagene blir tatt med i testen. La de onde planene åpenbare seg!

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.