MOBIL

HTC Ville lekket igjen

To kjerner, smal midje og Desire S-design.

7. feb. 2012 - 11:37

Mobile World Congress nærmer seg med stormskritt, og det forventes at alle produsentene lanserer flere nye telefoner. HTC lanserte i fjor fem telefoner her, og ut fra alle ryktebildene som har lekket har ikke selskapet snauere planer i år.

Denne gangen er det HTC Ville som har dukket opp igjen. Denne har en design som minner svært mye om HTC Desire S, noe som slett ikke er dårlige nyheter. Den skal imidlertid være en del tynnere, med en midje på drøyt 8,9 mm.

Dual core blir mid-end

Det har allerede lekket en mengde bilder av det som skal være HTCs toppmodell i år, nærmere bestemt firekjernetelefonen HTC Edge.

Mye tyder derfor på at 2012 blir året der dobbeltkjernetelefoner plasseres i mellomsegmentet. HTC Ville skal ha to prosessorkjerner som yter 1,5 GHz hver, og vi snakker mest sannsylig om den samme systembrikken som i Sensation, altså Qualcomms MSM8260.

Det betyr i såfall at du får grafikkbrikken Adreno 220, som ikke har problemer med å drive en oppløsning på 960 x 540 punkter, som altså skal være tilfelle for Ville.

Skjermen er ellers en Super AMOLED-variant med en størrelse på 4,3 tommer, så her snakker vi i praksis om en slankere og noe oppgradert Sensation XE.

Telefonen skal ha Beats-logo, og kommer som man burde kunne forvente med både Android 4.0 Ice Cream Sandwich og 4.0-utgaven av HTCs Sense-menyer.

Forvent mer info om Ville og resten av HTCs kommende telefoner over de neste ukene.

Eprice.com.cn via Android Community

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.