MOBIL

HTC Ville C lekket

Mid-end-telefon med mye krutt.

16. mai 2012 - 18:00

Det er ikke engang en uke siden HTC Desire C ble lekket, før den deretter ble lansert offisielt et par dager senere. Og nå heller Briefmobile.com nok en gang vann på ryktemølla. 

Nettstedet har publisert det som skal være spesifikasjonsarket for HTC Ville C, som altså skal være en mid-end telefon med kraftige spesifikasjoner.

Ville C har fått den samme systembrikken som Sensation og Sensation XE, altså en Qualcomm MSM8260. Denne gangen er imidlertid de to prosessorkjernene blitt sintere, med en hastighet på 1,7 GHz.

Det er ikke bare prosessoren som skal ha blitt oppgradert i forhold til Sensation-duoen. LCD-skjermen har også blitt byttet ut med en AMOLED-variant. Denne har en størrelse på 4,3 tommer og kjører ut qHD-oppløsning, altså 960 x 540 piksler.

HTC satser også hardt på kamera om dagen, og har gjort det sterkt på både One X og One S. Og mye tyder på at Ville C får nøyaktig samme kameramodul. Åtte megapikslers stillbilder, videoopptak i 1080p og den samme suverene responsen, altså.

Ville C skal ifølge spesifikasjonslisten være en "Ultra slim PDA phone", så uten at dimensjonene er ute av skapet kan du altså regne med at den neppe er noen feiting.

Ellers kommer den selvsagt med Android 4.0, og det kan se ut som den også blir først ut med HTCs kommende Sense 4.5-grensesnitt.

Det dukker sannsynligvis opp mer informasjon i løpet av de neste ukene, så vi skal sørge for å ha HTC Ville C på radaren.

PS! Det finnes foreløpig ikke bilder av Ville C - illustrasjonsbildet i artikkelen er en One X.

Kilde: Brief Mobile

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.