MOBIL

HTC teamer opp med Dr. Dre

Forvent røde kabler i HTC-eskene i nær fremtid.

11. aug. 2011 - 10:33

Multimedia har tradisjonelt sett ikke vært blant hovedsatsingsområdene til HTC, men på denne fronten er det åpenbart store forandringer i sving.

Vi har allerede blitt lovet filmtjenesten Watch (som begynner å bli veldig forsinket i Norge), og etterhvert har nesten samtlige av selskapets telefoner fått både store, gode skjermer og bra lyd.

HTC + Beats = sant

I dag kom nyheten om at HTC tar et stort steg videre: Selskapet har investert 300 millioner dollar i den anerkjente hodesettprodusenten Beats Electronics, som blant annet står bak Beats by Dr. Dre-serien.

Ifølge Beats er målet å "redefinere smarttelefonkategorien hva lydkvalitet angår".

Dette innebærer blant annet at Beats-teknologien skal på plass i HTCs fremtidige telefoner, og du kan nok også være sikker på at du i fremtiden vil få med de røde signaturkablene fra Beats i esken.

Blir det bra?

Verken HTC eller Beats har foreløpig avslørt noe mer konkrét enn at den digitale lydteknologien skal på plass i HTCs telefoner, men dette burde være gode nok nyheter i seg selv for de som har brukt et Beats-hodesett over tid.

En av Beats sterkeste sider er å lage hodesett som gir kraftig og fyldig lyd uten at de er veldig tungdrevne.

Vi har for eksempel blitt svært imponert over den digitale forsterkeren i Beats Studio, som henter vanvittig mye bedre lyd fra mobiltelefoner enn alle andre hodesett vi har prøvd. 

Den dagen de samme komponentene er på plass i en mobiltelefon begynner vi å snakke.

Oppdatert: Der var den første teaser-videoen ute:

 

Kilde: Beatsbydre

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.