MOBIL

HTC Rhyme er lansert

En lilla HTC-telefon? Jada!

20. sep. 2011 - 15:42

Det har i flere uker gått rykter om hvilke HTC-telefoner som har vært på vei, og i dag lanserte produsenten den første av nykommerne: Rhyme.

Som du har kan se på toppbildet i denne artikkelen ligger Rhyme langt fra fargeregisteret vi er vant til fra HTC, noe som enkelt og greit skyldes at den skal appelere til kvinner (Vi innrømmer likevel lett at vi digger fargen).

Den skal også komme i en sølvfarget utgave for de som vil ha en mer diskrét variant.

Minner mye om Desire S

Spesifikasjonsmessig er Rhyme temmelig lik HTC Desire S. Her får du en 3,7-tommers S-LCD-skjerm med en oppløsning på 480 x 800 piksler, fem megapikslers kamera og den samme Qualcomm-systembrikken, altså MSM8255.

Dette betyr at du får en prosessorhastighet på 1 GHz og grafikkbrikken Adreno 205. Arbeidsminnet er på 768 MB. I tillegg har telefonen 4 GB lagringsminne.

Størrelsesmessig er den også i samme spekter som Desire S.

Ny versjon av Sense

At HTC har hatt en ny versjon av menysystemet Sense på vei har ikke vært noen hemmelighet, og som forventet blir Rhyme første telefon ut med de nye menyene.

I tillegg til rent kosmetiske endringer er denne Sense-versjonen kodet om for å bruke mindre maskinvarekraft - noe som lover bra for lavt- og medium-spesifiserte HTC-telefoner fremover.

Utvidet tilbehørspakkeTilbehørspakken har samme fargetoner som telefonen.

Tilbehørspakken er noe utvidet i forhold til vanlig. Når du kjøper Rhyme får du med en såkalt "charm", som for eksempel kan henges utenpå veska. Når telefonen skal varsle deg om noe vil denne blinke.

I tillegg får du med en kombinert bordlader og stereohøyttaler. Dermed kan du enkelt bruke telefonen til musikk på vorspielet eller som vekkerklokke på nattbordet uten å være bekymret for å gå tom for strøm.

Rhyme går i salg hos 1400 utvalgte Verizon-forhandlere fra og med 29. september ($199 + abonnement), med en påfølgende Norden-lansering tidlig i oktober.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.