MOBIL

HTC One S har superytelse

HTC One S ser ut til å få mye mer kraft enn først antatt.

23. feb. 2012 - 13:14

HTC-lekkasjene bare baller på seg inn mot produktlanseringen på søndag, og det er ikke lite lovende spesifikasjoner som har kommet til overflaten.

Allerede på tirsdag ble det kjent at produsenten skal lansere minst tre nye telefoner, og at toppmodellen One X får Nvidias fire(fem)kjernede Tegra 3-plattform. I samme artikkel skrev vi også om HTC One S, som vi antok ville få samme systembrikke som Sensation XE, altså Qualcomm MSM8260.

Men her ser det ut til at vi tok grundig feil. Bildet nedenfor viser nemlig en ytelsesmåling som skal være gjort med HTC Ville, som altså er arbeidstittelen på HTC One S. Og her avsløres mye av detaljene.


Ytelsesmåling gjort med NenaMark2.

Som du kan se er det Adreno 225 som er oppgitt som grafikkmaskinvare. Dette er oppfølgeren til brikken du finner i MSM8250-plattformen, noe som høyst sannsynlig betyr at vi snakker om en av Qualcomms aller kraftigste produkter: MSM8290.

De første ytelsestestene gjort med denne brikken dukket opp så sent som i går, og avslører en vanvittig ytelse.

Og NenaMark2-resultatet ovenfor bekrefter at det er snakk om heftige saker. I Adreno-grafikkbrikkene er det lagt inn en kunstig begrensning på 60 FPS(altså bilder per sekund), da dette er det meste en mobilskjerm greier å vise. Selv med en forholdsvis tungdrevet skjermoppløsning på 960 x 540 punkter greier HTC One S å makse denne målingen.

Syltynn, medium priset

I likhet med de andre produsentene har HTC krympet telefonene sine i år, og One S skal ha en tykkelse på knappe 8,9 millimeter.

Vel så interessant er det at den ser ut til å lande i selskapets mellomsegment, noe som kan bety at den får en prislapp på under 4000 kroner.

Vi kommer tilbake med alle detaljer på både One S og resten av HTC-modellene som lanseres i Barcelona på søndag.

Kilder: Nenamark via TMNonews

 

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.