MOBIL

HTC One har fått bedre kamera

... gjennom programvareoppdatering.

26. mars 2013 - 11:27

HTC One er en ypperlig telefon over hele rekka, og vi hadde få problemer med å anbefale den i testen vår. Og mens vi var fornøyd med kameraet (som er et av de morsomste vi har brukt), var det ikke slik at den parkerte andre kameratelefoner på ren og skjær bildekvalitet.

Dette kan vise seg å være midlertidig. HTCs første programvareoppdatering er nemlig allerede klar, og er spesifikt laget for å øke bildekvaliteten. Ut fra testbildene hos Hardwarezone blir resultatene både skarpere og mer støyfrie enn med originalversjonen av programvaren.

Ikke perfekt

Selv etter å ha blitt oppdatert skal telefonen ha en noe merkelig feil. En tommelfingerregel er at bildene vil inneholde mer støy jo høyere ISO-verdi (lysfølsomhet) du stiller inn kameraet på. På HTC One har imidlertid bilder tatt med ISO 800 mer støy enn både ISO 400 og ISO 1600. Da dette gir liten mening antar vi det blir ordnet opp i i en fremtidig oppdatering.

Du kan forvente at HTC One vil bli levert med den nyeste programvareversjonen når den dukker opp i butikkhyllene her til lands neste måned.

Kilde: Hardwarezone

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.