MOBIL

HTC lanserer Titan og Radar

Én med kjempeskjerm og én i helstøpt aluminium.

1. sep. 2011 - 22:25

Bare timer etter at Samsung gav oss hakeslepp i med Galaxy Note og Galaxy Tab 7.7 kjørte også HTC ut to nye modeller.

I motsetning til hos Samsung er det ikke Android som gjelder i dag, men den nyeste Windows Phone 7-versjonen, altså Mango.

Les mer om WP7 Mango

HTC Titan

HTC Titan lever definitivt opp til navnet sitt. Her får du nemlig en skjerm på hele 4,7 tommer - 0,2 tommer mer enn i Samsungs oppgraderte toppmodell, Galaxy S II LTE.

Skjermtypen er S-LCD, og oppløsningen er 800 x 480 piksler, altså standard Windows Mobile-oppløsning.

Nok kraft får du også. HTC Titan er utstyrt med en prosessor (enkeltkjerne) som yter 1,5 GHz. Uten at vi skal være for bastante antar vi at denne prosessoren står i systembrikken Qualcomm MSM8255t, altså den samme som i Sony Ericsson Xperia Arc S. Arbeidsminnet er på 512 MB.

Telefonen støtter ikke minnekort, men du får til gjengjeld 16 GB internminne å boltre deg i.

Kameraet er mer avansert enn vi er vant til fra HTC: 8 megapikslers oppløsning, en blenderverdi på f/2.2 og videoopptak i 720p. Sensoren er bakbelyst, noe som sammen med den lave blenderverdien skal gjøre det lettere å ta bilder i dunkel belysning.

Stor skjerm og kvasse spesifikasjoner tar plass, noe som har gitt telefonen en ganske så ubeskjeden vekt på 160 gram. Produsenten har imidlertid greid å holde midjen slank, med en tykkelse på 9,9 mm.

HTC Radar

Mens HTC Titan er en svær specs-kjempe er Radar en mer beskjeden telefon med gjennomsnittlige specs, og minner mye om fjorårets Trophy 7.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Schneider Electric
Et viktig skritt mot enda smartere boliger
Et viktig skritt mot enda smartere boliger

Her er designen satt i høysetet, og Radar har et helstøpt aluminiumsskall. Vekten er på 137 gram, altså hakket mer enn Desire S.

Telefonen har en 3,8 tommers S-LCD-skjerm med 480 x 800 pikslers oppløsning.

Prosessoren har en hastighet på 1 GHz, så her snakker vi mest sannsynlig om den hyppig brukte systembrikken Qualcomm MSM8255, noe som betyr at du også finner Adreno 205-grafikkbrikken under skallet. Dette er den samme maskinvaren som i for eksempel Sony Ericsson Xperia Play og HTC Desire S.

Heller ikke Radar støtter minnekort, og her må du greie deg med halvparten så mye lagringskapasitet som i Titan, altså 8 GB.

Kameraet tar bilder i en oppløsning på fem megapiksler og filmer i 720p. Også her er sensoren bakbelyst, og blenderen kan åpnes helt opp til f/2.2. Gode fotomuligheter i dårlig lys her også, med andre ord.

Straks på markedet

HTC har tradisjonen tro kort tid mellom annonsering og markedsslipp, og begge telefonene kommer på markedet iløpet av oktober.

Kilde: HTC - les pressemeldingen på neste side

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.