MOBIL

HTC lanserer Desire C

HTCs nye budsjettmobil offisielt lansert i dag.

15. mai 2012 - 11:29

HTC har allerede sluppet løs den nye One-serien sin, og en stund så det ut som produsenten hadde gravlagt de "gamle" modellnavnene sine. Ihvertfall frem til det for noen dager siden dukket opp ryktebilder av en ny budsjettelefon kalt Desire C.

I dag ble denne telefonen bekreftet fra offisielt hold, og det ble kjent at den skal være på markedet allerede denne måneden.

Desire C er liten og kompakt, har en 3,5-tommers skjerm med en oppløsning på 320 x 480 piksler.

Internminnet er på 4 GB, der rundt 1 GB vil være tilgjengelig for sluttbrukeren. Den støtter i tillegg minnekort av typen Micro SD. 

Prosessorhastigheten i telefonen er på 600 MHz, noe som betyr at vi mest sannsynlig snakker om den samme systembrikken som står i fjorårets Wildfire S, altså Qualcomm MSM7227.

Android 4.0

Til tross for ganske beskjedne spesifikasjoner har HTC fått på plass Android 4.0 Ice Cream Sandwich med HTCs Sense 4.0-grensesnitt på topp.

Telefonen har ellers et kamera som tar bilder i fem megapikslers oppløsning, og at den også kommer med Beats Audio tyder på at HTC for alvor har fått gang på samarbeidet med den anerkjente hodesettprodusenten.

Prisen er ikke oppgitt i pressemeldingen, men ut fra spesifikasjonene tipper vi du må punge ut mellom 1500 og 2000 kroner for sjarmøren.

Her er HTCs reklamesnutt for Desire C:

Kilde: Pressemelding (bildet er hentet fra GSM Arena da HTC av uante grunner droppet bilder i pressemeldingen og ikke har info om telefonen på hjemmesidene sine)

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.