MOBIL

HTC lanserer designtelefon neste tirsdag

Invitasjonene mer enn antyder hva som er i vente.

12. sep. 2011 - 09:45

Invitasjonen på bildet er sakset fra Engadget.com

HTC har sendt ut presseinvitasjoner til et arrangement i New York 20. september, og med påskriften "Come celebrate in style" er det liten tvil om hvilken sjanger den kommende telefonen vil være i.

For kvinner

Det har lenge gått rykter om et lass kommende HTC-modeller, og det er trolig én eller flere av disse som skal vises frem under arrangementet. Ut fra innpakningen på invitasjonen er HTC Bliss - som skal være rettet mot kvinner - den heteste kandidaten. Denne dukket for øvrig opp i en video for ikke så lenge siden.

Nøyaktig hva som skal gjøre Bliss kvinnevennlig er vi fremdeles ikke helt sikre på, men vi håper HTC kjører en annen stil enn forrige gang vi så en "kvinnetelefon", altså Elle Glamphone - som hadde de kjipeste spesifikasjonene i verden.

Andre modeller som kan dukke opp er HTC "Holiday" og HTC "Vigor", som begge har vært gjengangere i avdelingen for ville rykter de siste ukene.

Det spørs dog om ikke invitasjonen ville ha et annet fokus enn design om Vigor stod på menyen, da denne ryktes å ha en skjerm med 1280 x 720 pikslers oppløsning og doble 1,5 GHz A9-kjerner under skallet.

Alt dette vet vi svaret på om åtte dager, så det er bare å smøre seg med tålmodighet.

Kilde: Engadget via GSM Arena

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.