ASFALT

Hilde Heieren valgt til ny leder i Norsk Asfaltforening

Årsmøtet i Norsk Asfaltforening ga lederbytte i organisasjonen. Robert Norbeck ga lederklubba videre til Hilde Heieren fra Viken fylkeskommune.

Hilde Heieren jobber i dag i Viken fylkeskommune som prosjektleder for asfalt og veimerking.
Hilde Heieren jobber i dag i Viken fylkeskommune som prosjektleder for asfalt og veimerking.
22. juni 2023 - 08:24

Hilde Heieren startet i asfaltbransjen hos Lemminkäinen i 2009 og hadde ulike roller (arbeidsleder, prosjektleder, kalkulatør) i perioden frem til 2017. Hun jobbet i Peab Asfalt i 2017 som prosjektleder.

I 2018 begynte hun som byggeleder asfalt i Statens Vegvesen, og ble med over til Viken fylkeskommune som prosjektleder for asfalt og veimerking fra 2020. Hilde har sittet i styret i Norsk Asfaltforening siden juni 2020.

Her er det nye styret som er valgt for 2023/2024:

Styreleder Hilde Heieren, Viken fylkeskommune

  • Styremedlem Robert Norbeck, TW Gruppen
  • Styremedlem Even Sund, Statens vegvesen
  • Styremedlem Glenn Thoren, Pon Equipment
  • Styremedlem Jostein Aksnes, Statens vegvesen
  • Styremedlem Andrè Waage, NCC Industry

Årsberetningen forteller om en forening som i 2022 hadde meget høy aktivitet. Fagkursenen som har vært arrangert hadde rekordhøy deltagelse, og Asfaltdagen, som er foreningens største arrangement, hadde også høy deltagelse.

Ny strategi

Nylig hadde det nyvalgte styret i Norsk Asfaltforening sammen med
faggruppeledere og valgkomiteèn sin årlige strategisamling.

– Vi hadde en veldig produktiv samling, og er veldig godt fornøyd med resultatet, sier nyvalgt styreleder Hilde Heieren. Målet for fremtiden er å opprettholde dagens gode arrangementer som Asfaltdagen, Miljødagen og faggruppenes arrangementer NaDim, NaBin og NaMet. I tillegg ble det, i samarbeid med Veiteknisk Institutt, startet et nytt arrangement i 2023. «Asfalt – Praktisk talt», er et praktisk rettet seminar mot utførelse og utstyr, som ble veldig godt mottatt og kommer til å være en del av Norsk Asfaltforening sine fremtidige arrangementer, forteller Heieren.

Det nye styret fra venstre: Andre Waage, Glenn Thorèn, styreleder Hilde Heieren, prosjektleder Vibeke Taranger, Even Sund, Robert Blix Norbeck og Jostein Aksnes.
Det nye styret fra venstre: Andre Waage, Glenn Thorèn, styreleder Hilde Heieren, prosjektleder Vibeke Taranger, Even Sund, Robert Blix Norbeck og Jostein Aksnes.
Les også

Lunken mottakelse for Norconsult

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.