MASKINER & UTSTYR

Hesselberg har blitt forhandler av Topcon

– Styrker oss som totalleverandør, sier firmaet.

Montering av antenne.
Montering av antenne. Foto: Hesselberg
13. juni 2023 - 09:01

Hesselberg er nå blitt forhandler av Topcon, som er verdens største produsent og leverandør av maskinstyring til anleggsmaskiner, samt software til bruk på bygge- og anleggsplasser.

Tim Jørstad i Hesselberg leder satsningen og har hovedansvaret for Topcon. Han vil følge opp selgere, gi dem nødvendig opplæring og bistå dem i kundemøter. I tillegg vil han ha ansvaret for produktutvikling og sørge for at Hesselberg hele tiden er oppdatert på nyheter fra Topcon, heter det i en pressemelding fra firmaet.

Tim Jørstad i Hesselberg. <i>Foto:  Hesselberg</i>
Tim Jørstad i Hesselberg. Foto:  Hesselberg

– Jeg vil utvikle våre tjenester og produkter fremover slik at vi blir en enda mer attraktiv samarbeidspartner for våre kunder, sier Tim Jørstad.

Også utleiemaskinene hos Hesselberg vil bli utstyrt med Topcon, slik at kundene kan teste ut systemet.

Med seg har han Hans Martin Hedum, som har lang erfaring fra bransjen. I Hesselberg vil han nå ha ansvaret for support og opplæring av Topcon. Han vil bistå selgere og sørge for opplæring av egne teknikere og mekanikere, samt support og opplæring av kunder.

– Med dette samarbeidet ønsker vi å styrke oss som totalleverandør for våre kunder, slik at de kun har et firma å forholde seg til når det gjelder utstyr og maskiner. Flere spennende ting er på gang og vi vil utvide vår portefølje innen teknologi til bygg og anlegg fortløpende, sier Tim Jørstad.

Ekstremværet Hans som rammet i august 2023, utløste skred som gikk gjennom et boligområde i Bagn i Valdres og ødela flere bygg.
Les også

Slår skredalarm: – Vi er ikke forberedt

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.