Herlig enkelt kontrollpanel

Denne Android-appen samler alle innstillingsmulighetene du bryr deg om på ett og samme sted.

Herlig enkelt kontrollpanel

Denne Android-appen samler alle innstillingsmulighetene du bryr deg om på ett og samme sted.

Quick Settings

Quick Settings er et hendig kontrollpanel som gir deg svært lettvint og oversiktlig tilgang til innstillinger for forskjellige telefonfunksjoner.
Programmet er gratis, og du får tak i det enten ved å søke på "Quick Settings" i Android Market, eller ved å bruke QR-koden nedenfor.

Les hvordan QR-koder fungerer

Android er generelt sett en veldig lett plattform å bruke, men det er ikke alltid ting er satt opp like logisk. På mange telefoner synes vi for eksempel de forskjellige innstillingsmulighetene ligger litt vel spredt rundt i menyene.

Heldigvis finnes det folk som istedenfor å klage, setter seg ned og lager en løsning på problemet. I dette tilfellet heter løsningen Quick Settings.

Programmet gjør nøyaktig det det høres ut som det gjør: Gir deg kjapp tilgang til de innstillingene du bruker mest.

Du kan selv skreddersy listen over innstillingsmuligheter, og skjule innstillinger du vet at du aldri kommer til å bruke. Dette er svært ryddig og greit, og du er aldri mer enn et par trykk fra innstillingene du vil skifte på.

Lommelykt og oversikt over batteri og minne

I tillegg til å være et kontrollpanel, viser programmet også hvor mange prosent du har igjen av batteritiden og hvor mye ledig plass det er på minnekortet.

Du finner også en "lommelykt-funksjon". Det som skjer når du bruker denne er at skjermen blir helt hvit, og når du snur telefonen slik at skjermen vender ned mot bakken (for å finne linsen, nøklene, peanøtten eller hva du måtte ha mistet) skrus lysstyrken automatisk til topps.

Avhengighetsskapende

Det er ikke så mye mer å si om Quick Settings, egentlig, utover at det har fått en fast plass på hjem-skjermen vår. Og der kommer det til å bli til produsentene selv finner ut at de skal lage et skikkelig kontrollpanel.I volumpanelet kan du velge lydstyrke for alle varslingsvariantene i telefonen din.Du kan selv velge hvilke innstillinger som skal vise i listen.Lommelyktfunksjonen er ganske så lur. Det innser du når du trenger den.

Vil du lese om flere anbefalte Android-programmer?
- Gmote 2.0: Perfekt for mediesenteret
- Easytether: Bruk Android-telefonen som modem

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå