MOBIL

Herlig enkelt kontrollpanel

Denne Android-appen samler alle innstillingsmulighetene du bryr deg om på ett og samme sted.

9. sep. 2010 - 18:15

Quick Settings

Quick Settings er et hendig kontrollpanel som gir deg svært lettvint og oversiktlig tilgang til innstillinger for forskjellige telefonfunksjoner.
Programmet er gratis, og du får tak i det enten ved å søke på "Quick Settings" i Android Market, eller ved å bruke QR-koden nedenfor.

Les hvordan QR-koder fungerer

Android er generelt sett en veldig lett plattform å bruke, men det er ikke alltid ting er satt opp like logisk. På mange telefoner synes vi for eksempel de forskjellige innstillingsmulighetene ligger litt vel spredt rundt i menyene.

Heldigvis finnes det folk som istedenfor å klage, setter seg ned og lager en løsning på problemet. I dette tilfellet heter løsningen Quick Settings.

Programmet gjør nøyaktig det det høres ut som det gjør: Gir deg kjapp tilgang til de innstillingene du bruker mest.

Du kan selv skreddersy listen over innstillingsmuligheter, og skjule innstillinger du vet at du aldri kommer til å bruke. Dette er svært ryddig og greit, og du er aldri mer enn et par trykk fra innstillingene du vil skifte på.

Lommelykt og oversikt over batteri og minne

I tillegg til å være et kontrollpanel, viser programmet også hvor mange prosent du har igjen av batteritiden og hvor mye ledig plass det er på minnekortet.

Du finner også en "lommelykt-funksjon". Det som skjer når du bruker denne er at skjermen blir helt hvit, og når du snur telefonen slik at skjermen vender ned mot bakken (for å finne linsen, nøklene, peanøtten eller hva du måtte ha mistet) skrus lysstyrken automatisk til topps.

Avhengighetsskapende

Det er ikke så mye mer å si om Quick Settings, egentlig, utover at det har fått en fast plass på hjem-skjermen vår. Og der kommer det til å bli til produsentene selv finner ut at de skal lage et skikkelig kontrollpanel.


I volumpanelet kan du velge lydstyrke for alle varslingsvariantene i telefonen din.


Du kan selv velge hvilke innstillinger som skal vise i listen.


Lommelyktfunksjonen er ganske så lur. Det innser du når du trenger den.

Vil du lese om flere anbefalte Android-programmer?
- Gmote 2.0: Perfekt for mediesenteret
- Easytether: Bruk Android-telefonen som modem
Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.